Deixar un comentario

A hixiene persoal

A hixiene é moi importante.

Nos bares e restaurantes, os cociñeiros necesitan unha hixiene suprema antes de empezar a cociñar; deben lavar as mans e a comida.

Tamén precisan ter os utensilios de cociña o máis limpos posible.

Mirade ata que punto é importante a hixiene, que é ilegal que os cociñeiros non se laven nin limpen os instrumentos de cociña, e moito máis que non laven os alimentos.

feito por: Salomé Santiago e Javier

Deixar unha resposta

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logotipo de WordPress.com

Estás a comentar desde a túa conta de WordPress.com. Sair /  Cambiar )

Google photo

Estás a comentar desde a túa conta de Google. Sair /  Cambiar )

Twitter picture

Estás a comentar desde a túa conta de Twitter. Sair /  Cambiar )

Facebook photo

Estás a comentar desde a túa conta de Facebook. Sair /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: