Deixar un comentario

Os koalas

O coala ou Koala é un marsupial herbívoro nativo de Australia. É a única especie da familia Phascolarctidae, e o seu familiar mais próximo é o wombat. Esteimages animal vive en zonas costeiras das rexións do leste e do sur de Australia. Os koalas poden chegar a medir entre 60 e 85 cm e pesar entre 4 ou 15 kg de peso, e comen eucaliptos. Os koalas son moi bonitos, teñen unha pel moi suave; teñen unhas garras moi fortes coas que se  suxeitan para subir ás árbores. Son moi amistosos coa xente, aínda que moi tímidos.

 

Ana (5º de E.P.)

Deixar unha resposta

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logotipo de WordPress.com

Estás a comentar desde a túa conta de WordPress.com. Sair /  Cambiar )

Google photo

Estás a comentar desde a túa conta de Google. Sair /  Cambiar )

Twitter picture

Estás a comentar desde a túa conta de Twitter. Sair /  Cambiar )

Facebook photo

Estás a comentar desde a túa conta de Facebook. Sair /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: