Deixar un comentario

O elefante mariño

Os elefantes mariños do sur viven en augas antárticas e subantárticas, onde o frío é intenso, pero son ricos en peixes, luras e outros produtos do mar. Eles se reproducen en terra, para pasar o inverno nas augas antárcticas xeadas, ao lado da barreira de xeo do continente.

Debe o seu nome común non só ao seu enorme tamaño, pero coa presenza en machos adultos dunha tromba colgado enriba da boca, e pode ser inflado cun saco sobre o seu nariz.

CURIOIDADES.

Pelean por unha femia e por ser o jefe do grupo.
elefante-marino

Por Samuel e Damián6ºEP.

Deixar unha resposta

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logotipo de WordPress.com

Estás a comentar desde a túa conta de WordPress.com. Sair /  Cambiar )

Google photo

Estás a comentar desde a túa conta de Google. Sair /  Cambiar )

Twitter picture

Estás a comentar desde a túa conta de Twitter. Sair /  Cambiar )

Facebook photo

Estás a comentar desde a túa conta de Facebook. Sair /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: