Deixar un comentario

O tigre de bengala

Este tipo de tigre está en perigo de extinción, xa que o cazan por trofeos.

Estes mamíferos carnívoros pesan entre 100 e 250 Kg, e as crías entre 20 e 25Kg.

O seu berro pódese escoitar a tres Km de distancia.

Os tigres viven trige.pngsolos e agresivamente coa súa marca de perfume marcan grandes territorios para impedir a entrada a os rivais.

Un tigre famento pode comer hasta 25 kilos nunha noite, aínda que normalmente no son tan voraces.As femias dan a luz a niñadas consisten de dúas a seis crías, que levantou con pouca ou ningunha axuda do sexo masculino.

Feito por Samuel 6º EP

Deixar unha resposta

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logotipo de WordPress.com

Estás a comentar desde a túa conta de WordPress.com. Sair /  Cambiar )

Google photo

Estás a comentar desde a túa conta de Google. Sair /  Cambiar )

Twitter picture

Estás a comentar desde a túa conta de Twitter. Sair /  Cambiar )

Facebook photo

Estás a comentar desde a túa conta de Facebook. Sair /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: