Archive | Maio 8, 2017

You are browsing the site archives by date.

Abejaruco Carmesí

Este animal distribúese en África ecuatorial e subecuatorial. Chega a medir 35cm e come abellas, saltamontes e langostas. O abejaruco carmesí pousase no campo aberto alí onde ve mellor oportunidade de obter alimento e ás veces utiliza un soporte móbil: busca abellas e saltamontes subido ao dorso dunha ave maior, a avutarda de Kori. Aroa […]

Gibón de mans brancas

Este animal distribúese no sudeste de Asia. Poden chegar a pesar entre 4,5 e 6kg pero comen froitas maduras, brotes e follas. Os gibóns de man brancas viven en pequenos grupos familiares formados por un macho, unha femia e os seus fillos/as. Como todos os gibones, esta especie defende o seu territorio emitindo fortes ruidos, […]