Deixar un comentario

Abejaruco Carmesí

Este animal distribúese en África ecuatorial e subecuatorial.

Chega a medir 35cm e come abellas, saltamontes e langostas.

O abejaruco carmesí pousase no campo aberto alí onde ve mellor oportunidade de obter alimento e ás veces utiliza un soporte móbil: busca abellas e saltamontes subido ao dorso dunha ave maior, a avutarda de Kori.

Aroa Vilas 6ºE.P.

Deixar unha resposta

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logotipo de WordPress.com

Estás a comentar desde a túa conta de WordPress.com. Sair /  Cambiar )

Google photo

Estás a comentar desde a túa conta de Google. Sair /  Cambiar )

Twitter picture

Estás a comentar desde a túa conta de Twitter. Sair /  Cambiar )

Facebook photo

Estás a comentar desde a túa conta de Facebook. Sair /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: