Deixar un comentario

Gibón de mans brancas

Este animal distribúese no sudeste de Asia.

Poden chegar a pesar entre 4,5 e 6kg pero

comen froitas maduras, brotes e follas.

Os gibóns de man brancas viven en pequenos

grupos familiares formados por un macho, unha

femia e os seus fillos/as.

Como todos os gibones, esta especie defende o

seu territorio emitindo fortes ruidos,

                                                    A femia e o macho soen emitilos á vez.

Aroa Vilas 6º E.P.

                                                                                                  

Deixar unha resposta

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logotipo de WordPress.com

Estás a comentar desde a túa conta de WordPress.com. Sair /  Cambiar )

Google photo

Estás a comentar desde a túa conta de Google. Sair /  Cambiar )

Twitter picture

Estás a comentar desde a túa conta de Twitter. Sair /  Cambiar )

Facebook photo

Estás a comentar desde a túa conta de Facebook. Sair /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: