Deixar un comentario

Os monos Titís

Os monos titíes son unha especie de primates pequenos Americanos. Están considerados como uns dos monos máis pequenos de toda a Terra, só miden uns 10 ou 20 centimetros. O Tití é vexetariano e o seu nome científico é Callithrix jacchus. É uns dos poucos primates da subfamilia Callitrichinae( callitrícidos ) que tamén son coñecidos como tamarinos; caracterizanse polo seu escaso tamaño e pola facilidade que teñen para encaramarse ás árbores. Normalemente viven nos bosques de oriente e Brasil, principalmente entre o río Panaíba eo río Sao francisco .

                                                                                                                                                                                                                Aarón, Martina, María (grupo 2º)

 

Deixar unha resposta

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logotipo de WordPress.com

Estás a comentar desde a túa conta de WordPress.com. Sair /  Cambiar )

Google photo

Estás a comentar desde a túa conta de Google. Sair /  Cambiar )

Twitter picture

Estás a comentar desde a túa conta de Twitter. Sair /  Cambiar )

Facebook photo

Estás a comentar desde a túa conta de Facebook. Sair /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: